Alakulaus oli miljöönä täydellinen rockluola: Pieni, hikinen ja akustiikaltaan erittäin toimiva. Valitettavasti myös lava oli erittäin pieni ja hikinen. Onneksi Neitejä on vain kolme.

Soundcheckit kulki oikeastaan hyvin odotetusti. Hirveä kiire ja turhaa säätöä niin kuin aina useamman bändin sessioissa. Neidin oma osuus sujui kuitenkin rivakasti, tekisi mieli jopa sanoa, että ammattimaisesti. Joka jannu tietää mitä tehdä eikä aikaa kulu turhanpäiväisyyksiin. Miksaajan kannaltakin kattaus on mahdollisimman yksinkertainen. Onneksi Neitejä on vain kolme.

Keikan alku oli aavistuksen takkuinen. Monitori särisi ja paukkui, kunnes alkoi korvia hivelevä kiertovingunta. Tämän jälkeen se ei sitten toiminut ollenkaan. Loppukeikka vedettiinkin sokkona. Laulua ei kuulunut lavalle käytännössä yhtään.

Näitä kuitenkin sattuu. Pienen alkuharmituksen jälkeen homma hoitui oikeastaan erittäin hyvällä meiningillä. Porukkaakin osui paikalle aikaiseen soittoaikaan nähden mukavasti. Neiti-ilmaisu upposi taas yleisöön niin kuin kumisaapas suonsilmään. Täytyy myös sanoa, että se jotenkin aina hivelee, kun näkee mustapukuisten ihmisverellä elävien metallistien nyökyttelevän päätään pirteän neitipoppiksen tahtiin. Toki paikalla oli myös jo tutummaksi käynyttä kohderyhmää eli milf-osaston naisia.

Keikasta jäi jälleen pienen Huhtalava-notkahduksen jälkeen oikein hyvä jälkimaku kielen päälle. Rubins-teinit on selvästi oikealla tiellä. Lavalla osaa tätä nykyä jo naatiskella eikä energiaa kulu enää turhaan puristamiseen. Tahtoo lisää!!

 

-Jussi-