Pitkästä aikaa keikalla! Taisi vaan käydä niin, että liian pitkästä aikaa. Jännitti meinaan taas ennen vetoa melkein vanhaan malliin. Kevään huippuvireen jälkeinen orastava itsevarmuus oli muisto vain. Juuri tuo jännitys taisi sitten aiheuttaa rapsakan ylilatauksen keikan alkuun, mikä ilmeni allekirjoittaneen blackouteina ja käden sekä Joken basarijalan kramppaamisena. Janne sentään hoiti tonttinsa niin kuin Janne aina hoitaa.

Kuitenkin jonkinlainen peruskunto Neideillä taitaa jo olla, kun edellä mainituista ongelmista huolimatta biisit kulki oikeinkin mukavasti. Yleisökin tuntui viihtyvän, ainakin ne kaksi eturivin kaunokaista, joista toisen kaksi kaunokaista eivät meinanneet pysyä paidan sisällä (Näky on palanut verkkokalvoille ikuisiksi ajoiksi!!) Täytyy myös ihmetellä radion voimaa. ”Lihava poika” on soinut radio Rockilla ehkä neljä kertaa, mutta jo noin pienellä soitolla biisi oli selvästi kuultu ja upposi porukkaan mainiosti.

Vaikka itse keikka ei omasta mielestä ihan häränsilmään osunutkaan, tapahtumasta ei sen sijaan ole mitään pahaa sanottavaa. Järjestelyt ja tekniikka toimivat loistavasti ja hämmästyttävän hyvin aikataulussa. Bändistä pidettiin huolta: Ruokaa, kahvia ja olutta oli riittävästi. Viimeksi mainittu nautintoaine johtikin sitten lieveilmiöllisiin tilanteisiin, joista ei tässä sen enempää. Hauskaa toki oli loppuun asti, puoli kuuteen aamulla!!

Ei muuta kuin ISO KIITOS Ränkiläisille. Olette hyviä ihmisiä!

 

-Jussi-