Odotusarvo illan vedon suhteen ei nyt varsinaisen pilvissä ollut. Paikkana rockenrollcity Töysän leirintäalue Sepänniemi, soittoaika klo 20.00 ja elokuuksi helevetin kylmä ilma. Siinäpä vasta onnistuneen shown jumalainen kolmiyhteys. Onneksi aikataulu venyi sähköjen katoamisen ym. pikku hässäkän takia puoli kymmeneen. Silloinkaan ei väkeä vielä kovin montaa silmäparia ollut, mutta lämmittelijän osa on mikä on ja siihen on tyytyminen.

Soiton pärähdettyä soimaan jostain mökkien ja rantakaislojen seasta kömpi kuitenkin parikin kourallista varsin innostunutta musiikin kuuntelijaa. Oma fiilarikin oli alkuasetuksista huolimatta varsin kohdallaan, soitto kulki ja jengi tanssahteli. Pikkasen jo mainittu kylmä keli meinasi puurouttaa kaikkein nopeimmat tilutuskohdat. Oli outo tunne, kun selkää pitkin valui hikinoro, mutta kädet oli viittä vaille kuurassa. No, hyvä meininki ja lämmin tunnelma kantoi lopulta pahimpien kuoppien yli.

Keikan jälkeisistä kommenteista päätellen meno oli maistunut myös yleisölle oikeinkin erinomaisesti. Biisit, tekstit, sovitukset ja soitto oli kuulemma toimineet moitteettomasti. Soitanta oli myös kuulostanut trioksi ihmeen muhkealta, mistä täytyy kyllä antaa vähintään puolet gloriasta miksaajalle.

Keikka taltioitiin sekä audio että videomuodossa. Onkin mielenkiintoista nähdä ja kuulla näyttääkö ja kuulostaako homma narulta yhtä hyvältä kuin soittaessa tuntui, ja näytti ja kuulosti yleisölle. Ja voipi olla, että sieltä joku julkaisukelpoinenkin numero löytyy, eli seuratkaahan youtubea, myspacea ym. nettihelvettejä.

 

-Jussi-