Täytyy heti kärkeen tunnustaa, että nyt oli todellakin vaikeuksia saada oikeaa keikkamoodia päälle. Tulossa oli veto jälleen kerran Tuurin nuorisoseuralla jälleen kerran tyhjälle salille. Jännitysaste ennen keikka oli hälyttävän alhainen.

Jostakin se fiilis vaan olisi pakko repiä. Mikään kun ei ole niin typerän näköistä kuin tympääntyneen bändin esiintyminen. Oma soittokaan ei yleensä kulje, jos ei saa vatsanpohjaan sitä oikeaa pakokauhun tunnetta. Tuollaisissa tilanteissa kai punnitaan se pro/amatööri-asenne.

Ja täytyy nostaa itselle hattua, että taisi se pro-asenne sieltä löytyä. Keikka oli ainakin omasta mielestä oikeastaan loistava. Soitto rullasi, tunnelma nousi niin korkealle kuin se tällaisella osallistujamäärällä voi. Oli sellainen olo, että kaikki onnistuu, että nyt saa vaan naatiskella. Samalla tyylillä kuin menisi joka keikka.

Osakiitokset tuosta kaikesta kuuluu ehdottomasti myös tekniikan porukalle. Lavasoundi oli taas erinomainen ja käsittääkseni salissakin oltiin tyytyväisiä. Myös Timpan uudet valohärpäkkeet, niin epärockuskottavia kun nuo nykyiset ledisysteemit onkin, loivat parhaimmillaan maagista tunnelmaa.

Tästä on taas pykälää varmempi olo jatkaa mahdollisille Rocksm-areenoille. Vapise Suomi, Neidit tuloo.

 

-Jussi-