Wasa råck-city on nyt korkattu. Tunnelma tuossa syrjäisessä rannikkokaupungissa olikin vallan hilpeä ja rento. Keikkapaikka El Gringo oli juuri sopivan pieni ja hikinen pienille ja hikisille Neideille esitellä taidettaan. Lavalle mahduttiin ja lavasoundi oli oikein mainio. Porukkaakin tipahti yhtäkkiä ennen keikkaa mukavasti paikalle. Puitteet olivat näin ollen kohdallaan.

Keikan alussa ainakin tuntui pikkaisen taas kuin varkain kolmeen kuukauteen venähtänyt keikkatauko. Soitto ei kaikkinensa mennyt ihan maaliin ja kiirekin meinasi olla. Hyvällä fiilarilla kuitenkin vedettiin ja oli kyllä oikeasti perhanan mukava pitkästä aikaa riekkua lavalla.

Hyvä meininki välittyi kommenteista päätellen yleisöönkin. Kehuja tuli loistavan basistin (tää on niin kuultu;) lisäksi omaperäisestä soundista ja mukaansatempaavista biiseistä. Viimeisimmän Jokke tosin kuittasi: ”Niin mukaansatempaavia, että soittajat ei tahdo pysyä perässä.”

Makuna kielen päälle jäi siis juuri sopiva makeus. Vaasaan mennään kyllä uudestaankin, jos vain tilaisuus koittaa. Kiitokset vielä Erkinheimoille ja koko Sussun porukalle keikan järkkäämisestä ja Volume ry:lle samasta syystä. Seuraavaan kertaan…

 

-Jussi-