Rauli Myrsky yritti parhaansa mukaan pilata Sepänniemen Venetsialaisten aina leppoisaa tunnelmaa. Lämpötila oli nippanappa kymmenen astetta, vettä vihmoi tasaisen varmasti ja tuuli puuskutti järveltä päin naamaa kuin vittuillakseen. Oli K-Y-L-Y-M-Ä! Sormet, varpaat ja pää tunnottoman kohmeessa joutuivat Neidit siis kömpimään lavalle.

Vasempaan käteen tunto palasi setin puolivälin kohdilla, oikeaan parin viimeisen biisin aikana, varpaisiin ja päähän ei ollenkaan. Siihen nähden ja siitä huolimatta keikka meni kuitenkin vähintäänkin kelvollisesti, paikoin jopa loistavasti. Muutama biisi kaahasi tutusti ylinopeutta. Homma pysyi kuitenkin koko ajan kasassa. Työpaikkakiusaajaa esim. ei olla varmaan koskaan soitettu noin nopeasti noin hyvin.

Yleisöäkin oli kerääntynyt yllättävän suuri kourallinen uhmaamaan vallitsevia olosuhteita. Neitien vino suomirock upposi ja toivottavasti osaltaan myös lämmitti palelevaa kansaa. Keikan jälkeinen palaute ainakin lämmitti soittajapoikaa.

Rauli ei siis saanut rikottua Sepänniemen taikaa. Sen minkä sää kylmensi, fiilis lämmitti. Kiitokset jälleen Lissulle, Petrille, Ketolan poppoolle, soittajakollegoille ja kaikille paikalle uskaltautuneille!

 

-Jussi-