Pihkuri kun taakse jäi, mietin hiljaa mielessäin mitä siitä kertoisin, kysyjille vastaisin. No, kerrottakoon ainakin se, että kysyntä ja tarjonta eivät tällä kertaa ihan lyöneet kättä päälle. Kaikki muu reissulla sujuikin varsin mainiosti.

Tila oli soittohommiin oikein otollinen ja paikka juuri sopivan kotoisan pieni Neideille. Bändiä ja tekniikkaa mahtui lavalle sopivassa mittasuhteessa. Ja tekniikasta puheen ollen pitkästä aikaa oltiin matkassa omalla kalustolla ja henkilökunnalla. Kari ja Timppa hoisivatkin homman napakan varmalla otteella. Niin valot kuin äänetkin olivat siis huippuluokkaa.

Pienintäkään moitteen sijaa ei löytynyt myöskään Pihkurin henkilökunnasta eikä varsinkaan tarjoilusta. Soittokuntaa pidettiin hyvänä illasta aamuun. Ruoka oli ensiluokkaista, majoitus ja sauna asialliset sekä juotavaa tarjolla vähintäänkin tarpeeksi. Kaikki tuo ei ole ollenkaan itsestäänselvää, joten osaamme arvostaa. Kiitos!

Taiteellinen ja elämyksellinen anti jäivät tällä kertaa hieman vaisuhkoiksi, mutta Viitasaaren rupeama toimi kuitenkin hyvänä pelin avauksena kevään rundille. Jalkeilla on mainio kombo tekniikan ja bändin osalta. Tätä kehtaa kyllä esitellä laajemminkin. Tulkaahan siis mestoille!

 

-Jussi-