Saarijärvi ja Bar & Cafe Oodi tarjosi Neitiretkueelle juuri sitä mitä tähän kohtaan tarvittiin. Nätisti sanottuna kylmähkön Viitasaaren rupeaman jälkeen herkät rokkarit kaipasivat yleisön lämmintä syliä enemmän kuin pitkään aikaan. Kyllä se vaan menee niin, että vaikka kuinka uskoo omaan juttuunsa ja mielessään haistattaa paskat koko väärässä olevalle maailmalle, silti esiintyvän taiteilijan palkinto ja tavoite on saada yleisö pähkinöiksi.

Heti keikan alussa ujohkoista ablodeista huolimatta saattoi haistaa, että vastaanotto olisi varmuudella parempi kuin Pihkurissa. Muutaman biisin jälkeen alkoi jo tanssilattialle kerääntyä porukkaa ja siitä lähtien loppuveto olikin oikeastaan laineen päällä surffailua. Biisit kulki (no joo, taas vähän ylinopeutta), fiilis pysyi korkealla ja kohosi vielä loppua kohden katon rajoille asti ja yleisö diggaili. Hienoa!

Keikkapaikka oli sympaattinen pieni rokkiluola, joka betoniseinineen tosin haastoi äänentoistoa, mutta oli miljöönä täydellinen hikiseen vääntöön. Baarinpitäjä Piritta otti korvasta korvaan ulottuvine hymyineen romuluiset matkamiehet kirjaimellisesti avosylin vastaan. Tunnelma oli välitön ja tarjoilu ruoan ja juoman suhteen pelasi niin kuin pelata voi.

Jo viime keikalla tuli todistettua, että kamojen ja miehistön suhteen ei juuri toivomisen varaa jää, eikä se osasto pettänyt Saarijärvelläkään. Kari ja Timppa petasi stagen niin, että rokkikukkojen ei tarvinnut kuin pitää ja päästää. Sanoisin, että 50 pinnaa vedon onnistumisesta voidaan laittaa huoletta tekniikan piikkiin.

Ilta oli siis kaikilta puoliltaan onnistunut. Kiitokset vielä kaikille osallisille ja osallistujille! Tällaisia rupeamia vaan lisää, niin tästähän voisi alkaa vaikka tykkäämään 😉

 

-Jussi-