Neitien nuorisoseurakiertueen toinen ja viimeinen keikka koettiin kotipesässä Tuurin näsällä jo perinteeksi muodostuneen Tuurirockin näyttämöllä. Ilta vierähti, niin kuin näillä tapahtumilla on tapana vierähtää, nopeasti, hyvällä sykkeellä ja ilman suurempaa dramatiikkaa.

Tekniikka pelasi Timpan, Keijon ja Pasin ohjastuksella kuin vettä vaan, bändit vetivät keikkansa pieteetillä ja tunnelma oli kauttaaltaan rento. Yleisöä olisi toivonut paikalle enemmän, mutta ei nytkään sentään ihan seinille tarvinnut soitella.

Vähän jänskätti ennen keikkaa, että lyökö karma takaisin, kun kenraalitreeni edellisenä iltana meni vähän liian hyvin. Vanha totuushan on, että huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa ja päinvastoin. Tulipahan murrettua sitten sekin myytti. Veto meni näet vallan mainiosti, osa biiseistä toki vähän kaahaten, mutta homma pysyi hansikkaassa alusta loppuun ja fiilinki korkealla.

Kaiken kaikkiaan kaikki meni jotenkin niin helposti ja kivutta, että on vaikea keksiä kovin raflaavaa hypetystä rupeamasta. Turhanjauhajia on maailma jo puolillaan, joten päätän pälinäni tähän. Kiitos kaikille osallistuneille ja kaikkea hyvää!

 

-Jussi-